Gyepderby eredmények Orosházáról, 2015.07.11.

Fogathajtó, ügető , galopp bajnoki forduló

Az orosházi Bogárzói Lóverseny pálya három szakág bajnoki fordulójának adott otthont július 11-én, szombaton.

oháza

Szakágak békés egymás mellett élése

A fogathajtók két kategóriában – póni kettesfogat és kettesfogat – gyűjtötték a bajnoki pontokat. A póni kettesfogatok között Sztojka Mihály győzött, Lénárt Sándor és Dimák Sándor előtt. A kettesfogatok legjobbja Szabó Lajos volt, megelőzve Kotolák Tamást és Besze Károlyt. Lévai Lajos a versenyszámban negyedik lett, de ő a harmadik a Békés megyei hajtók mezőnyében. Az Orosházi Lovas Egyesület felvállalta a kettesfogatok díjhajtó bajnoki fordulójának megrendezését is, nagy öröm, hogy a versenyszámban 11 fogat vállalta a megmérettetést. A díjhajtást ifj. Kemecsi István nyerte, aki tavaly az első Kruzsich József Emlékdíj győztese volt. Második helyezett lett Deli Dániel, harmadik Bíró Norbert.

A szabadidős kettesfogatok versenyét Marton Erika nyerte, Szép János és ifj. Harmati Albert előtt.

Eredmények: http://nevezes.fogatsport.hu/tree/index.php

lénárt

Lénárt Imre fogata

lénárt sanyi

Lénárt Sándor

Ezen a napon rendezték a galopp és ügető bajnokság második fordulóját is. A 800 méteres pónigalopp győztese Makoviczki Ákos Fáni nevű lovával, második Mórocz Mercédesz Morcossal, harmadik Szemenkár Alexandra Hattyúval. Az 1600 méteres galopp befutási sorrendje 2, 3, 1, vagyis nyert Betlehem Éva Zolee Walker nevű lovával, második Schiffert József Szörpivel, harmadik ifj. Makoviczki Zoltán Zafirral.

fáni oháza

A győztes öröme, Makoviczki Ákos

merci oháza

Mórocz Merci és Morcos édesapjával

galopp oháza

Amatőr galopp

betlehem évi

Betlehem Évi

Az 1800 méteres ügető futamon hat ló indult. Nagy küzdelemben alakult ki a végső sorrend Kisasszony és Mambo Girl között, végül orrhosszal Kisasszony (becenevén Sprint királynő)  nyert. Apa-fia verseny volt, ahol Kisasszonyt ifj. Kulik Ferenc, Mambo Girlt Kulik Ferenc hajtotta. Harmadikként Sweet Dream ért be Kárai Józseffel. Az 1800 méteres amatőr futamra öt ló nevezett, a győztes Place Babcsán András szulkijában. Második lett Trapéz Joó Saroltával, míg harmadik Tutanhamon Kaczkó Edittel.

babcsán oháza

Babcsán András

kaczkó oháza

Kaczkó Edit

 

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.