Szabadkígyós, fogathajtó verseny, 2016.08.06., eredmények

Szabadkígyós, fogathajtó verseny, 2016.08.06., eredmények

szabadkígyósi eredmények 08.06.

torta remonda szabadkígyós fogat

Hangulatos beszámoló a szervezőktől: 

,,Reggel hétkor már ott voltunk, este hétkor éppen úton voltunk hazafelé, úgyhogy egy hosszú nap van mögöttünk, de egy pillanatát sem cserélnénk el, hiszen nagyon jól éreztük magunkat!
A versenyt Szabadkígyós Város polgármesetere nyitotta meg, majd következett a C kategóriás kettesfogatok és a szabadidős fogatok akadályhajtása.
E két kategória eredményhirdetése után egy száz szeletes tortáé volt a főszerep, hiszen 15 éve pont ezen a napon alakult meg a Remonda SE. Ahogy Az egyesület dolgozói készültek egy kis meglepetéssel Gyeraj Andrásnak és Gyerajné Erzsikének. Hiszen aki ismeri az egyesületet, tudja, hogy mennyi munka van mögötte és e két ember szívvel-lélekkel tevékenykedik nap, mint nap.
A torta és a kitűnő ebéd elfogyasztása után jöhetett a várva várt kombinált hajtás és a négyesfogatok akadályhajtása, majd az ünnepélyes eredményhirdetés.

A szervezők egész napra készültek egyéb programokkal, elsősorban a gyerekek részére. Arcfestést, csillámtetoválást lehetett csináltatni, de volt kézműves foglalkozás és ugrálóvár is. A felnőtteknek lehetőségük volt vércukor-, illetve vérnyomásmérésen részt venni. Két iparművész is kitelepült a rendezvényre, így megcsodálhattuk az ő munkásságukat is, és az Oriflame is elhozta néhány kozmetikai termékét.

Aki kilátogatott, egy kis időutazásban is részt vehetett, hiszen a nap folyamán gyönyörű népviseletbe öltözött lányok járkáltak a nézők között, illetve a megnyitón és az eredményhirdetésen felültek a fogatokra és adták át a díjakat, ezzel is emelve a verseny színvonalát.

Köszönjük a nézőknek, hogy ismét benépesítették a Szabadkígyósi Kastélyparkot, és reméljük, hogy jövőre ugyanitt találkozunk!

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.